En ny hverdag for transportører og entreprenører

En ny hverdag for transportører og entreprenører

TK Dashboard er et produkt under utvikling av Digit Nord. Lanseringen av produktet og verktøyet er satt til 1. januar 2021. I denne artikkelen på Tungt.no kan du lese mer om Digit Nord og TK Dashboard.

ARTIKKEL PÅ TUNGT.NO: Bilde hentet fra artikkelen på www.tungt.no

Digit Nord – en del av TK Gruppen

Digit Nord er et firma med høyt fokus på innovasjon. Med Digit Nord AS på laget ønsker vi å bidra til den digitale utviklingen i transport-, entreprenør- og logistikkbransjen.

EN DEL AV TK-GRUPPEN: Digit Nord står bak TK Dashboard, og er en del av TK Gruppen. Sammen skal vi levere smarte løsninger for våre kunder og
samarbeidspartnere.

TK Dashboard – En strålende verktøy for transportører og entreprenører

Digit Nord har med TK Dashboard som mål å forenkle hverdagen til alle entreprenører og transportører. Dette skal de gjøre ved å samle systemarbeidet på en plass. Du er ikke alene dersom du føler det er masse kompliserte systemer og programmer og forholde seg til i hverdagen.

KOMPETANSE OG UTVIKLING I LØRENSKOG: Gjengen bak verktøyet TK Dashboard. Øverst fra venstre Anders Nordermoen, Thomas Ellefsen, Elias Burkan og Stelea Marian Daniel.

Utviklerne bak TK Dashboard ønsker å automatisere flere av oppgavene dine i slike systemer så du kan ha fokus på det du føler er viktig. Vi opplever i dag at bedriftene ikke får maksimalt utbytte av driften sin. Dette er rett og slett fordi det er for krevende å få oversikt over alt som skjer!

Skreddersydd verktøy etter behov

UTKAST TIL RAPPORT: Med denne løsningen er det mulig å lage egne rapporter med de nøkkeltallene fra eksisterende system som er relevant din bedrift.

TK Dashboard kommer til å samle de nøkkeltallene som er relevant for deg og din stilling. Dette er enten du er sjåfør, jobber i administrasjon eller om du er daglig leder. Verktøyet vil egne seg for bedrifter i alle størrelser. Verktøyet vil være en fleksibel løsning som gir deg den informasjonen du trenger. Les mer om TK Dashboard på her.