Digit Nord har fått sin første signerte kontrakt

Digit Nord har signert kontrakt med Sakarias Nesheim A/S

Digit Nord har over en lenger periode utviklet TK Dashboard som ble lansert 1.januar 2021. De har vært så heldige å hatt gode samarbeidspartnere og pilotkunder underveis i utviklingen. Det er svært gledelig at Digit Nord har signert sin første kontrakt med Sakarias Nesheim A/S. For Digit Nord er det fremdeles viktig at de får gode innspill fra kundene slik at TK Dashboard kan bli utviklet og forbedret.

Sakarias Nesheim A/S: Det er svært gledelig å inngå samarbeid og signere første kontrakt med Sakarias Nesheim A/S.

Kundens behov er sentralt for utvikling og forbedringer

Sakarias Nesheim A/S hadde behov for å se alle bilene sine på et samlet kart, og i tillegg til dette en oversikt over tomgangskjøring, produktiv tid, bremsing, utrulling og mer. Ved å gjøre dette kan de sammenligne denne dataen på en rute for å se hvordan de kan forbedre kjørestilen til de ansatte. Med hjelp av TK Dashboard kan dette komme tydelig frem.

Nye funksjoner i verktøyet

I tillegg til utviklingen basert på Sakarias Nesheims behov beskrevet ovenfor, har Digit Nord lansert Prosjekter som en del av TK Dashboard. Prosjekter lar deg sette opp en prosjektplan for biler og maskiner, for deretter å hente ut data knyttet til et prosjekt. Dette er nødvendig med tanke på Co2-utslipp, da det stilles mer og mer krav til slike tall og dokumentasjon. Nå kan bedrifter ved hjelp av TK Dashboard hente ut full Co2 rapport med få tastetrykk. Det er også lagt til en ny funksjon som heter sjåførdashboard, her kan sjåførene se sin egen kjøredata på telefonen.

Ønsker du å høre mer om TK Dashboard?

Les mer om informasjon om utviklingen av TK Dashboard i saken vår her eller på hjemmesidene her. Om dette virker interessant for deg og din bedrift ser gjengen i Digit Nord frem til å høre mer fra deg!

Gjengen bak TK Dashboard: Vi er klare for å vise frem TK Dashboard og ser frem til samarbeid med flere bedrifter innen transport – , logistikk – og entreprenørbransjen.